Omgedraaid ▶ creatie en print

OVER ONS

Graag stellen wij ons voor, de mensen uit wie Omgedraaid bestaat.

Wij zijn een bevlogen duo grafische vormgevers: eigenaar Ricardo van Oeveren en Karin Buijs.

Laten we beginnen met Ricardo. Hij was al jong bezig met maken van schetsen en ontwerpen en vindt dat dingen er altijd mooi uit moeten zien. ‘Ik word er blij van als ontwerpen origineel zijn, met bijzondere lettertypes en een goede lay-out.' Het grafisch lyceum was voor Ricardo dan ook een logische keuze. Na zijn opleiding grafische vormgeving startte Ricardo in 2007 met het bedrijf EVO Reproservice, aanvankelijk met zijn vader. Het eerste pand was in de Gouwsluisseweg wat volgde door de Prins Hendrikstraat.

Z62_1341
Z62_1270
Z62_1265

Op zoek naar een goede en betrouwbare kracht kwam Ricardo terecht bij Karin, net als hij van Alphense bodem. Karin bracht een schat aan ervaring met zich mee. In de jaren tachtig begon ze als DTP vormgever, ‘toen printen nog niet digitaal ging, maar je alles nog handmatig moest knippen en plakken’ en werkte bij verschillende drukkerijen en reclamebureaus in de regio. Het was een perfecte match.


We zitten op één lijn in wat we willen: we kunnen lachen en hechten waarde aan een informele omgang met klanten, maar nemen ons werk heel serieus. Samen tilde we EVO print & design naar een hoger niveau, om daarna te verhuizen naar een prachtige locatie aan de A. van Leeuwenhoekweg. Hiermee is een verandering ingezet die we in 2022 hebben bekroond met een nieuwe naam en uitstraling in een huiselijke omgeving. Meer hoogwaardig print- en drukwerk, bijzondere creaties en duurzame materialen. Omgedraaid.

PERSOONLIJK

EN SNEL

Geen poespas.

DUURZAAM
EN GROEN

Wel zo fijn voor onze planeet.

KWALITEIT
EN CREATIEF

Van concept tot uitdraai.

MAAK KENNIS

MET OMGEDRAAID!


Waar kunnen we jou mee helpen?

Laat je gegevens achter en wij nemen

zo snel mogelijk contact met je op!

Liever direct spreken? 📞 0172 499 409

 
 
 
 

"Snel, efficiënt, creatief en oplossingsgericht

meedenken met de klant. Aanrader!"